Domæne, hjemmeside eller E-mail?

Vi kan ikke tilbyder dig det. Men vi kan hjælpe dig i den rigtige retning. Mange besøger ONE for at finde hjælp med det vi er rigtig gode til og allermest kendt for. Herunder: Konceptudvikling. De helt basale ting som navn og CVR nr har du sikkert allerede styr på. Vi kan hjælpe dig med at finde ud af om du skal bruge en shopify eller woocommerse, eller en magento. Det kommer an på hvad du vil med dit produkt. Vi har adgang til dygtige fotografer og stylister. Mange gange vælger vi at lave hele koncpeter digitalt med 3D renderinger. Enten igennem one.dk eller direkte med 3-partsleverandøren.

Nedenfor kan du se et eksemple på hvad webhotel er. Det er noget af det første du skal have styr på. Når du har det hjælper vi med webdesign og PR. Alt fra google ads til FB/instagram. Der findes et hav af leverandører indenfor annoncering. En af de større er Ackermann kommunikation som er super gode til e-mail marketing. Obsidian er specialister inden for Google og facebook annoncering. Vi kan styre hele din markedsføringskampagne.

Nedenfor er der en af de leverandører vi bruger til hjemmeside hosting. Du kan naturligvis selv vælge din egen. Men tag et kig på hvad det er for noget her:

Hos ONE.dk laver vi alene design for brand identiteter. Til Danishfuel.com valgte vi BASIC SUITE WEBHOTEL i forbindelse med at skalere webshoppen fra DK til international. 

Vi laver også designs til andre hjemmesider hvor vi bruger andre leverandører til at stå for at lave ,,motoren”. Altså det bagvedliggende. Du kan frit vælge om du vil bruge simply.com eller digital ocean som alternativ udbyder. 

HOSTING – BESTIL
WEBHOTEL – KØB HER
DOMÆNER